top of page

RESERVERINGSVOORWAARDEN

1 ANNULATIE VERBLIJF

Vanaf 10 juni 2022 zullen we als men het verblijf annuleert niet meer het volledige bedrag terugstorten maar 10% inhouden. Het resterende bedrag zal u teruggestort krijgen op uw rekening.

2 BETALING VERBLIJF

De betaling via overschrijving moet uiterlijk 1 week voor aankomst overgemaakt zijn. Men kan ook CASH betalen, maar dan moet dit onmiddellijk bij aankomst bij de onthalende gastenbroeder gebeuren.

3 INCHECKEN EN UITCHECKEN

INCHECKEN

Inchecken kan in afspraak met de gastenverantwoordelijke (Johannes Schiettecatte, 0494/ 41 75 66).

UITCHECKEN

U kan vertrekken wanneer u wenst; de sleutel kan in een brievenbus achtergelaten worden.

4. VERLIES SLEUTEL TIJDENS VERBLIJF

Indien de gast tijdens zijn verblijf zijn sleutel verliest, moet die zich onmiddellijk melden aan de betreffende gastenbroeder en zijn we genoodzaakt om een toeslag te vragen van 25,00€.

5. VERBLIJVEN IN SAREPHTA

Tijdens het verblijf wordt gevraagd aan de gast om na elke maaltijd zijn of haar eigen afwas te doen, niet enkel als men op kamer logeert maar ook als men in een kluisje in de tuin logeert. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

6. MAALTIJDEN IN SAREPHTA

Als men een warme maaltijd vraagt wanneer men een kamer of kluis boekt en het blijkt dat er geen gebruik van gemaakt is, dan zullen we genoodzaakt zijn toch u deze maaltijd aan te rekenen en wordt deze niet meer terugbetaald.

bottom of page